64U Party Zenekar - Party zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
64U Party Zenekar
Bízunk benne, hogy a közönségünk legálabb annyira élvezi a zenénket mint amennyire mi örömünket leljük benne a színpadon. A 64U partyband magas színvonalú hang és fénytechnikát biztosit az általa vállalt rendezvényeken. Felmerülő kérdés, ajánlatkérés esetén kérjük használja az “ajánlatkérés” menüpontot, ahol minden kérésre, kérdésre örömmel állunk rendelkezésükre. 64U


A 64U Partyband egy 6 fős partyzenekar ami 2008-ban azzal a megfontolással jött létre, hogy magas színvonalú, egyedi hangzású élőzenét biztosítson különböző hazai es külföldi rendezvényeken egyaránt. A zenekar számos sikeres rendezvényt, balt, céges partit, koncertet, esküvőt tudhat maga mögött Európa es Magyarország különböző városaiban es az elmúlt években kimagaslóan nagy tapasztalatra tett szert a hajós munkák tekintetében is, partnereink többek között: Color Line, Silja Line,Viking Line, DFDS Seaways, Aida Cruise Line. Folyamatosan bővülő több száz számot felölelő repertoárunkban megtalálhatóak klasszikus jazz dalok, “örökzöld” slágerek, oldies dalok, magyar party es nemzetközi slágerek a 60-as 70-es 80-as 90-es évekből, rock dalok, latin ritmusok es természetesen a mai slágerek is.

Minden fellépést a kimagasló nemzetközi színvonalú technikai háttér es a zenekar “egyedi” hangzása tesz különlegessé ami köszönhető a zenészek sok eves egyéni tapasztalatának es a zenében eltöltött hosszú éveknek. Az 5 különböző karakterű énekhang es a zenekarban alkalmazott hangszerek szeles skálája biztosítja a zenekar külföldön is elismert egyedi hangzását. A 64U név minden rendezvényen biztosítékot jelent egy dinamikus, energikus, de ugyanakkor elegáns zenei élményre. A kimagaslóan nagy külföldi tapasztalatoknak köszönhetően műsorainkat akár angol akár német nyelvű műsorvezetéssel is tudjuk biztosítani, igény szerint sztár fellépőkkel színesített show műsorok is megrendelhetők.
Elérhetőségek:
tel: +36703916414
Vissza a tartalomhoz