A'la Carte Showband - Party zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
A'la Carte Showband
A party zenekar és esküvői zenekar országszerte és külföldön is keresett, a médiában mára nagy gyakorisággal megjelenő (Rtl klub,Juventus és Sláger Rádió, Neo Fm, Muzsika TV, Sztárlimonádé Bulvárlap, stb..) népszerű Showband & Partyzenekar kiemelkedően széles magyar és nemzetközi repertoárral, az igényes céges partyk, esküvők és rendezvények, fesztiválok partyzenekara és fellépője.

Az A’la Carte Showband & Party zenekar , esküvői zenekar azok számára szerencsés választás, akik a fiatalosan lendületes, minőségi produkciót és zenét kedvelik és nem elégednek meg a középszerűséggel.Ha esküvőre partyzenekarban gondolkodsz, mi vagyunk az esküvői zenekarod is , és a céges rendezvény -re is a millió boldog pillanatot varázsoló partyzenekar is ! ;)
Budapest a központ , de országszerte megtalálhatóak vagyunk !

Ha party zenekar -t vagy esküvői zenekart keresel esküvőre,bálra,céges partyra,rendezvényre,utcabálra,bulira,szalagavatóra,egyetemi vagy főiskolás bulira,falunapra,fesztiválra vagy egyéb rendezvény -re, vedd fel a kapcsolatot velünk bátran! Az A’la Carte Showband és Partyzenekar járja az országot és a határainkon túlról is sok meghívást tud magáénak. A határon túli meghívások annak köszönhetőek , hogy repertoárunkat egészen nemzetközivé tettük .
Természetesen a legfontosabb és legjobb magyar dalok mellett a spanyol és angol ,és német dalok is helyet kaptak ,melyek pop , funky, rock , latin , cha-cha , disco ,stb formát öltenek a partyzenekarunk előadásában. Sok - sok éves tapasztalat alapján válogattuk és szelektáltuk a repertoárt kizárólag annak alapján hogy mi az ami működik és mi az ami nem a közönség és a zenekar számára. Ha valamelyik dalra több rendezvényen vagy esküvőn nem táncol és bulizik a násznép , akkor azt levesszük a palettáról ,hiszen a lényeg hogy legyen tánc ! :) :) Számunkra is az a legjobb ,ha jól sikerül egy rendezvény és minnél többen a táncteret koptatják , nem pedig a bárpulton könyökölnek , vagy kinn a dohányzó részlegen sztorizgatnak. Természetesen nagyon fontos momentum : ez nem csak a partyzenekartól függ ! A vendégek kedve, összetétele , a helyszín , a kiszolgálás , a vőfély vagy ceremóniamester , a programok sűrűsége, a terem hőmérséklete mind fontos alkotóeleme a buli mértékének... Ezért is kell körültekintően választani pl rendezvény helyszínt is, esküvői helyszínt is ,ahogyan a zenekar sem mindegy... Nagyon sok függ tőle... Modern Partyzenekar legyen vagy hagyományosabb lakodalmas zenekar , esküvői zenekar ? Élő zenekar , vagy szintetizátoros partyzenekar ? Mi minden esetben a maximumot hozzuk ki magunkból ,és ezért minden esetben hálás is szokott lenni a közönség ! ;) Erről a vélemények között olvashattok . Tehát a jelszó: ha esküvő,bál,céges party, rendezvény ,utcabál,buli,szalagavató,egyetemi, vagy főiskolás buli,falunap,fesztivál, akkor A’la Carte Showband és Party zenekar!
Vissza a tartalomhoz