Fun Company Party Zenekar - Party zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Fun Company Party Zenekar
A zenekar tagjai:

Futó Gábor – basszusgitár, ének
Mészáros Krisztina – ének
Csetényi Levente – gitár, ének
Holló Ádám – dobok
Sáfrány Gyula – Zongora, billentyűs hangszerek, ének


A Fun Company Party Zenekar és Esküvői Zenekar története

A Fun Company Party Zenekar és Esküvői Zenekar 2007 szeptemberében alakult fiatal, tapasztalt zenészekből. Korábban, különböző formációkkal bejártuk a világ tengereit, óceánjait luxushajókon, elegáns szállodákban, klubokban fellépve, valamint itthon számtalan céges és családi rendezvényen szerepeltünk party zenekarként vagy esküvői zenekarként. Az eddig szerzett tapasztalatainkat szerettük volna egy fiatalos, lendületes zenekarban egyesíteni.
Az együttes énekesnője Mészáros Krisztina, akinek gyönyörű hangja, lenyűgöző megjelenése egy igazi dívát varázsol a színpadra, alkotja a zenekar frontvonalát Futó Gáborral, aki a Fun Company party zenekar férfi szólóénekese és basszusgitárosa is egy személyben. Csetényi Levente, az együttes gitárosa virtuóz technikájú szólóival a jazz-től a rockig minden stílusban képes elkápráztatni a közönséget. Sáfrány Gyula, a zenekar billentyűse a gyönyörű zongoraművektől egészen a vad Hammond orgonaszólókig játékával, szólóéneklése és vokáljai mellett, alapvetően meghatározza a zenekar megszólalását, valamint Holló Ádám a dobok mögött pontos tempójával és kifogástalan technikájával, a basszusgitárral összedolgozva stabil alapot biztosít az együttes számára.

Ha esküvőre, rendezvényre, céges party-ra keres egy fiatalos, lendületes, modern partyzenekart vagy esküvői zenekart, akkor forduljon bizalommal hozzánk!
Vissza a tartalomhoz