Cocktail Music - Party zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Cocktail Music Partyzenekar & Dj
A zenekar tagjai:

Márton Lajos - Billyentyű, ének
Márton Adrienn - ének
Pádár Szandra - ének


3 fős partyzenekar dj szolgáltatással együtt! A-tól Z-ig szinte minden zenei stílus megtalálható a repertoárunkban! Számunkra a legfontosabb a megrendelő és a közönség maximális megelégedettsége!
Márton Lajos vagyok a Cocktail Music Partyzenekar vezetője. 1997-ben alalkult az együttes, azóta a formáció több átalakuláson ment keresztül, jelenlegi felállásunk 3 tagból áll. Már gyermekkorom óta érdeklődöm ,ill. foglalkozom a zenével. 9-10 éves koromtól játszottam különböző stílusú zenekarokban, ez jó alapot biztosított a stílusjegyek megtanulásához.

A jelenlegi zenekarommal minden fajta rendezvény (esküvők, bálok, céges party-k stb.) zeneszolgáltatását vállaljuk Magyarország teljes területén ill. külföldön is pl. Svédországban rendszeres fellépéseink vannak 2007-től, ill. az Egyesült Államokban ( Florida ) is kaptunk meghívást ,ahol sikeresen szerepeltünk és további felkéréseket is kaptunk,  s mi természetesen nagy szeretettel megyünk . Repertoárunk szinte az összes zenei stílust, külföldi-és magyar slágereket, mulatós dalokat,régi-és napjaink zenéit is tartalmazza. Számunkra nagyon fontos a 100%-os megelégedettség a megrendelőink részéről, ezért mindig a maximumot hozzuk ki magunkból. Profi hang-és fénytechnikával rendelkezünk, így bármilyen helyszínen minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani.

Az együttes énekesnői dekoratív megjelenésükkel és kiváló hangszínükkel ill. tudásukkal emelik a rendezvények színvonalát.
Vissza a tartalomhoz