Sungoove Zenekar - Party zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Sungroove Party Zenekar
Brigi - ének
Blekmur - ének, gitár
Kari - billentyű, ének

Unod a sablon vendéglátós zenekarokat? Szeretnéd, ha életed legszebb napja, az ESKÜVŐD valóban egy életre szóló élmény legyen? Jó helyen jársz! :)

Ez a zenekar azért jött létre, hogy valami egészen új és friss, fiatalos színt vigyen a lapos, unalomig ismételt, megrögzött vendéglátós sémákkal szemben. Fiatalos, lendületes, sablontól eltérő stílusú zenekar vagyunk. Műsorunkban nagy hangsúlyt kapnak napjaink zenéi, az elmúlt évek legnagyobb slágerei, illetve a legismertebb, legkedveltebb örökzöld slágerek is, melyekre tényleg mindenki megmozdul! :)

A legfontosabb célunk sok zenekarral ellentétben, hogy Ti, mint Résztvevők vagy Főszereplők TÉNYLEG jól érezzétek magatokat! A zenekar énekesei együtt dolgoznak Magyarország legismertebb dj-ivel és producereivel a hétköznapokban és ezen produkcióikat szerves részévé tették a műsorunknak. A zenekar billentyűse pedig a Kőbányai Zenestúdió tanáraként és nagy zenei tapasztalatával az idősebb korosztálynak is garantálja a jó hangulatot.
Mi bebizonyítjuk, hogy Lady Gaga, Rihanna, David Guetta, Michael Bublé, Jamie Cullum, Jamie Woon, Robbie Williams, Quimby és Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati, Komár László, Aradszky László és a The Beatles elfér egy színpadon, egy este!
A lehető legkedvezőbb áron, rugalmasan, magunk részéről a maximálisat nyújtva szeretnénk biztosítani a Ti szórakozásotokat, hiszen ezért alakult a SunGroove Trió! Kevesebb jelenjen meg

Elérhetőségek:
tel: +36304978385
Vissza a tartalomhoz