Tonik Zenekar - Party zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Tonic Zenekar
A TONIC EGYÜTTES EGY…
exclusive esküvői – és partyzenekar
azaz  esküvőkön, partykon, rendezvényeken zenélünk
Mint amilyen a Te esküvőd is lesz. A megrendelőink azt mondják, hogy a fergeteges hangulaton túl a rugalmasságunk és a merész, de nagyon jó repertoárunk az az erősség, ami miatt minket választanak.
Rugalmasság a szervezés alatt, rugalmasság a rendezvényen.
És valóban: mi nem a track listához ragaszkodunk, hanem alkalmazkodunk a közönség hangulatához és készen állunk megvalósítani a Te elképzeléseid.  
Kérj ajánlatot tőlünk és mi a legtáncolhatóbb mai és retro slágerekkel kényeztetünk majd Téged és akár a külföldi vendégeidet is.

4 fővel vállalunk fellépéseket. Zenekarunk több hangszeres, ezt kiegészítve háttértechnikával dús zenei hangzást, minőségibb megszólalást nyújt, mint a klasszikus esküvői zenekarok. A szóló énekekre, vokálokra különös hangsúlyt fektetünk, mert számunkra is élvezetesebb a többszólamúság és tudjuk, hogy a közönségnek mennyire fontos, hogy az eredeti dalhoz nagyon hasonlót halljon vissza. Színpadi megjelenésünkkel mondhatni, “bele illünk a képbe”, mert öltözékeinkkel igyekszünk alkalmazkodni a rendezvény színvilágához, LED lámpáink és fényfüggöny hátterünk része a partynak. Angol nyelven konferálunk.

Szívből szeretünk együtt zenélni, tapasztalataink szerint az emberek pedig együtt bulizni. A visszajelzések alapján, ha ezt a TONiC együttes társaságában teszik… akkor nagyon jól érzik magukat.
Kérj ajánlatot a Tonik Zenekartól itt!
Vissza a tartalomhoz